Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet försök till en låttext. Full av klyschor och säkert några grammatiska fel också.


Wild Rocker

Look out world, I´m out of control
I wanna rock´n´roll forever
Yeah, my soul is rock´n´roll
and my uniform is black denim and leather
I´m a headbanger and when I party it´s like dynamite
I´m a rocker and I´m a legend tonight

I´m a wild rocker
I got a heavy metal-heart and a rock´n´roll-soul
I´m a wild rocker
Looking for a new kick every night

Yeah, I´m a hooligan
and I just wanna party again
I drink vodka like other are drinking water
and I´ll never say "no thanks" to a beer
I have long hair, a leatherjacket and tattoos
and heavy metal is the music for my ears

My live is in overdrive
and I feel so alive
Yeah, I got a heavy metal-heart
I´m a headbanger and I´m a legend tonight
Oh, I got a rock´n´roll-soul
I´m a rocker and when I party it´s like dynamite




Fri vers av Johnny Joe
Läst 289 gånger
Publicerad 2008-11-02 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe