Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kommer alltid tycka om dig.


Var du än är.

Var du än är så kommer jag att gilla dig.
Var du än befinner dig på jordklotet kommer jag att tycka om dig.
Nu när jag inte tänker på dig så mycket så är inte kärleken lika stor.
Jag vet inte varför det blev så här.
Det är inte lika viktigt längre.
Mitt hjärta vill att det ska var viktigt, men just nu så måste jag följa mitt tänkande en tid.




Fri vers av fast i hans nät
Läst 196 gånger
Publicerad 2008-11-02 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fast i hans nät
fast i hans nät