Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: kikkie




Genom ordens magi

 

Genom ordens magi fylls vishetens flöden - vargar viskar, sköna ord om livets nära helhet. Solens strålar för en kylslagen människa till nära möte i vintervärmande omfamning. Inom vishetens källa lever människor tillsammans i rofylld gemenskap, i vänskap med världens kyssar.

Eldar värmer, såsom häxors förunderliga väsen tar oss med på resor bortom våra egna förstånd. Saktmodigt tar vi tillvara livet som är - spår av orientens gamla visdom klöser sina naglar i skinnet så huden blöder. Ensamhetens förhäxade djävulstankar möter oss i porten till det annalkande paradiset. Vågar vi oss in, eller kommer vi att hamna i formerade längtor som ger oss trötta hjärnor i ramar till livets nära möten.

I vishetens flöde äter vi kärlekens goda måltid och dricker av vinet i ringa mängd, lagom så det ger oss aningar av druvfruktens sötma. Vinet droppas stilla på magens nakna väntande längtande hud. Tungans förmåga suger in vätskan genom halvöppna röda läppar.

Erotiken är livets frukt, den räds inte visdomens längtan genom sfärer av evig kärlek!

Genom ordens magi befruktar vi jordens marker och känner livet nära våra själars genomskinlighet. Fantasin ordval lämnar ingen oberörd. Känslan är inom vår egen möjlighet att åter leva i vila och ro - bortom ondskans eldar och självklart välja livets trädgårdar.

I livets trädgårdar finns mina dofter kvar... och dina! 

 

 




Övriga genrer av KristinaE
Läst 381 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-02 23:13



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbaraste poesi om ordens magi!!

flödandes vackert!!
2008-11-03

  Trädflickan
Fantastiskt vackert skrivet. Magiskt. Livets trädgårdar verkar vara en skön plats att vara på.
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE