Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLIND REGI



Vi går från oklarhet
till oklarhet

fast vi borde
gå från klarhet
till klarhet

Vi lever i vår
stora tragedi
Hur ska vi
överleva denna
tungrodda regi

där vi utplånar
varandra
och väljer att
blinda och döva
över scenen
åter vandra







Fri vers av SeXara
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-03 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara