Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan jag dör

Innan jag dör
- vill jag skrika högt och banka på Kungens dörr
- jag vill springa naken ut på gatan en stressig förmiddagsdag
- jag vill sova ute, precis som A-lagarna i parken här intill
jag skulle säga "min käre vän, jag är ingen A-lagare men jag vet precis hur det känns."
Innan jag dör.
ska världen få veta
om min hemlighet
Den mörkaste av dem alla,
mina inre onda krafter ska få dansa fritt
i ljuset av rave-neon.
Innan jag dör.
- vill jag leva, göra och höra
Allt det där som ingen annan törs göra
- Som att hoppa från taket med ett paraply
bli som Madicken fast skippa sagan.
- jag vill skriva en bok om livets lycka,
men jag har även sett hatbärare,
misär och ungdomarnas vilda skrik
- rakt ut inatten, rakt in i era ömma öron.
Innan jag dör.
- sak jag visa världen
att jag inte är ett offer,
trots deras ord om sjukdom.
Innan jag dör...




Fri vers av eli knox
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-03 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eli knox
eli knox