Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delade jag

Står du still
Stannar din röst
Darrar dina ben
Försöker du finna tröst
Ett frågetecken ska finnas med
för att det ska bli korrekt svenska med.

Om du andas
Finns du till
Om du skrattar
Kommer du med
Om du ler
Skakar du inte mer

Om du klagar
gråter
skriker
hatar
- Låser dem in dig, tillsammans med Satan.

Som en skugga
- Det är inte jag!
Skuggan av mitt andra jag.
- Det är hon som talar,
inte jag.




Fri vers av eli knox
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-20 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eli knox
eli knox