Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men fattar du inte?!

Inne i varje människa bor en själ
själen som visar vilka vi är
"din själ är ren"
min är bara misär
Jag har en svart själ
ärrad och trasad
likt en styckadkykyckling hos styckaren pär.
- fattar du inte att själen jag bär,
tillhör en annan värld?!

Inne i varje människa finns en hemlighet
vissa mörka andra ljusa som glassen i lillflickan bär
endel bär hemligheter
blodiga som skottdrama
eller avrättning i en annan värld
Min hemlighet
den jag bär, i djupet av mitt inre
- den hemligheten är

Skam.

Nu har jag sagt vem jag är,
vilsen själ av skammen jag bär


men fattar du inte
varför

jag

skär?




Fri vers av eli knox
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-04 16:51



Bookmark and Share


    Willma
verkligen ärligt,
jag önskar att jag fattade..
men fin sorglig text:)
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

eli knox
eli knox