Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

She shine

mitt inatten
klockan visar 03:53
Riing
riing
hysteri
- hallå?
grötig röst,
sömnpiller ögon
trötta ord
- hjälp mig, hjälp mig nu.
ett snabbt ryck
jag hör täcket falla
en cigg i munnen
tändaren och ett djupt sömnpillerbloss
- vad har hänt älsklingen min?
- mina tankar fallar isär
tejpen funkar inte här

hon sitter där
i andra änden av telefonen
20mil ifrån
men ändå nära, bara som hon får
- kan du inte sova?
- mardrömmar
viskar min röst
jag hör hur hon försöker
skaka bort pillren ur kroppen
vakna till

she shine
in a world full of ugliness

- hjärtat mitt, ska jag stanna i luren
andas så du hör?
tills du somnar.
hennes andetag
får mig att somna likt ett barn

sakta lägger hon på
klickar ner luren
somnar
och i mina drömmar håller hon min hand
bara så som hon kan

she matters when everything else
is meningless

I wont let you fall apart




Fri vers av eli knox
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-05 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eli knox
eli knox