Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns allt bara skit. Är då skönt att avreagera sig genom att skriva ner tankar istället för att låta de bli verklighet


Depressing Thoughts

Standing on the roof in the rain
Tell me why I´m so afraid
I´m trying to swallow my pain
I´m holding tight onto the razor blade
It´s to hard to love and never understand
how it slips right through my hands

Depressing thoughts
Depressing thoughts is haunting me
and shows me things I don´t wanna see
Depressing thoughts
Depressing thoughts is haunting me
Please, take me away from this misery

I sit back and I close my eyes
I don´t want you to see me cry
The pain goes deep into my bones
I feel no love, I´ve lost my mind
I feel so cold, I´m so alone
Happiness is something I can't find

I´m never sleeping
I´m just weeping
Just thinking the thought of no tomorrow
I´m not happy, so why pretend
The pain, tears and sorrow
The darkness will be my friend

Please, take me away




Fri vers av Johnny Joe
Läst 597 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-03 15:18



Bookmark and Share


  Havsbris
Em enastående men
hård sång, med rytm
och levande...

jösses...

det var tuffa ord
eller själv bestraffning
eller vad det än är...
letande och sökande
av det som alla behöver,
källan och mening till
livet, lyckan på andligt
och jordiskt ätt...

Du vet att allt är
en mardröm som
ska försvinna
det är sant även om
inte känns så,
ibland måste man
hitta botten för att
kunna se och anse
verkligheten,,, bara
du inte stannar där
stilla utan kontroll...

Du är värde allt och
mer än det, vilken
romantiker även i
sorgen och längtan,
kärleken gör ont
också och du berör mig
djup...

kram till dig, hopp
och imorgon är annan
dag!!
BRAVO för din mod
och dina ord, för att du
delar!!!!
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe