Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SJ deras service ett minne blott


SJ

SJ, det ska vara så bra att åka tåg,
bekvämt och bra, personal som är
serviceinriktad

Tyvärr, upplevde jag inte att det var
så, efter att blivit av med plånboken,
vid ett tågbyte, bara det i sig kränkande

Pratade med konduktören direkt, sa
vad som hade hänt, ville ha hjälp att
ringa, det gick inte, det ordnade sig
ändå

Jag frågade snällt, om det gick att
få en kopp kaffe, och kanske en macka,
inga pengar, inget kaffe och ingen macka

Konduktören jag pratade med direkt,
det hade hänt, låtsades som ingenting,
alla kan ju säga, att dom blivit av med
plånboken, för att få gratis fika

Stölden i sig kändes kränkande, och när
personalen på tåget trodde jag hittat
på alltsammans, kändes det ännu mera
kränkande

Jag ringde SJ och klagade, fick samma
svar där, människor som sköter sig, och
vill göra rätt för sig, blir anklagade för att
ljuga

Nej, snälla SJ personal, lär er att bemöta,
era resenärer med respekt, och var lite flexibla

Allt jag begärde, var att ni ringde ett samtal,
och bjöd mig på kaffe och en macka, nu kommer
det att dröja, innan jag åker tåg, det gäller
även andra jag känner, har varnat för personal,
som skiter i resenärerna

anits 6 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-06 20:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En bedrövlig historia.
Skandalöst bemötande.
Applåd för beskrivningen.
2008-11-07

    sajo
Synd bara att de ska ha samma initialer som i mitt namn. Jag åker hellre buss då jag ska någonstans då slipper man dessutom byta flera gånger.
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP