Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERGIVEN

Jag har varit så rädd,
rädd att bli övergiven,
visste inte hur jag skulle
fråga min vän

Så frågade jag, om det
upptäcks, att jag har ett
allvarligt hjärtfel, överger
du mig då

Svaret jag fick

Kom direkt

ALDRIG

Du är det bästa som hänt mig

Oh, så glad jag blev

Det gånger jag varit allvarligt
sjuk, har jag blivit övergiven

Inte en gång, det har varit flera

Så idag när jag var på väg,
till undesökningen av mitt
hjärta, var jag nervös och
orolig

Tårarna rann

Jag var rädd

Men det visade sig, jag
behövde inte vara rädd
och orolig


Jag blev så väl omhändertagen,
av en undebar personal

En dignos fick jag, det kändes
jobbigt, men min vän är ett stöd
för mig nu, trots de många milen

Jag hoppas han får ledigt, så han
komma till mig snart, behöver en
trygg stark hand att hålla just nu

anits 5 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-04 23:17



Bookmark and Share


    sunnanvind
Hjärtevännen stannar...inte lämnar en som älskar!
2008-11-05

  Ann-christin
Älskar man någon så
stannar man min vän
fin text :-) Som altid
2008-11-05

    sajo
Din HJÄRTEVÄN. En fin bild.
2008-11-05

  Sladjana Zubcevic
"Du är det bästa som hänt mig"
Vilka ord.
Underbart skrivet.
2008-11-05

  Bibbi VIP
Helt underbart.
2008-11-05

  LassO
HJÄRTLIGA HÄLSNINGAR ;=)
2008-11-04

  Havsbris
jävlar vilken fråga!
och så klart, vilket
svar väntade du
dig än detta!???

vad som helst det
var kärleken som
gav dig mod, inte
räddsla...

vi ska aldrig lämna
dig heller, oavsett
vädret... ;o)

kram
BRAVO!!!!
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP