Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vacker dag som gjord för en promenad i det vackra lite kyliga vädret


ONSDAG 5 NOVEMBER

Solen lyser så vackert och skönt,
utanför mitt fönster, himmlen är
vackert ljusblå, inte ett moln så
långt jag kan se

Dom blånande bergen långt där
borta i fjärran, sträcker sig mot
skyn, talar om för mig, se här är
vi, är vi inte vackra, jag kan bara
hålla med

Ser hur röken från skorstenar,
som vita moln, letar sig upp mot
himmlen, det är en underbart
vacker dag, med den vita snön,
som på skuggiga ställen ligger
kvar och lyser upp det annars
så mörka och karga

Nu när löven fallit av träden, lagt
sig på marken, för att bli till mull,
så känns det fint med det vita, som
snön ger

Det är en vacker dag, jag ska ta
på mig mina, vinterskor, gå ut och
känna, hur den frusna marken, gör
så att knastrar så skönt under mina
fötter

anits 5 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-05 12:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är friska dagar.
2008-11-05

  Bibbi VIP
Låter som en bra ide'
Hoppas promenaden blev skön och avkopplande.
Kram
2008-11-05

    Maria Malm
Skönt att ta sig ut i detta fina väder.
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP