Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag letar efter en etta el tvåa i Malmö
kan någon hjälpa?




DÄR JAG BOR

I två år har jag bott här tillsammans med er mina vänner. Vi skulle till Australien, men pengarna räckte till att flytta till hamnstaden för att tjäna företagen
till att tjäna pengar
tjäna pengar
resa världen runt

..

Vi fastnade här
här är vi idag
Malmö
underbara Malmö

Två år har nu gått då vi separerar från kollektivet Kärlek-Framför-Allt
Slita loss våra nymålade väggar om visioner och planeringen som ibland är långt före morgonendagens nyöppnade gap
tapetsera om vår historia men låta fläckarna skina av det vi lärt oss


missnöjet får ej bestiga känslorna och färga intrycken
det handlar om att acceptera
att jag kommer sakna dig
er och lägenheten

När man förlorar någonting inser man värdet
För där jag bor lever levande toner
falafel nummer ett har den godaste rullen
Ölkafé, storm och dunder, hetsiga stadsdelen heter möllevångsungen

Torgetdagar med frukt och grönt till för kärlekshunger
Hus från 30 tal, högt i tak, stora fönster och stukaturer
jag har levt var dag då vardagen tog slut
Guldnyckel som jag äger
är den jag förlorar




Övriga genrer av bögpoesi
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-05 13:51



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Det här gillar jag MYCKET..nära färgrikt och varmt skildrar du en historia!Applåder och bokmärks!
2008-11-10

  Rosen VIP
2 år av en, tycks det mig, stark gemenskap och där omgivningar blir ett med en..så till den grad att det etsar sig fast i minne o själ.
2008-11-09

  Ulf Popeno
Jag flyter in i det här. Det här är äkta känslor och tankar på vers.
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi