Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Solskenslögner

 

gömda somrars

solskenslögner

 

mörkerdolda frostars

vridna plågor

 

rätas ut

troll tvingas spricka

 

även i blek novembersol

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-05 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bild och text i harmoni. Ett tankeväckande budskap!
Bra Ulla!
2008-11-07

  Gunilla VIP
Trollen mister sin kraft
i ljuset och spricker.
I ljuset avslöjas till
slut alla lögner.
Stark text
förstärkt
med talande bild!
2008-11-07

  Peter G VIP
lysande från början till slut! gillar din titel och
"mörkerdolda frostars
vridna plågor"
tycker jag är särskilt vackert.
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP