Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om allt



Om allt bara kunde få vara bra

En endaste dag!

Då skulle jag kunna gör så mycket

Istället för att gömma mig från trycket



Om allt bara kunde vara glömt

En liten timme iallfall!

Då kunde jag gå ut med ett leende

Istället för att sitta hemma och fundera över livets skeende


Om jag bara kunde radera några år

Fy fan va bra det skulle va!

Då skulle jag vara på Kuba för längesen

Inte sitta krossad i mitt hem!




Fri vers av Sergej
Läst 495 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-05 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej