Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla mina måsten har jag lämnat bakom mig, vill någon ha dom, så ta dom


MINA MÅSTEN

Jag har lagt, alla mina måsten
i en hög, där får dom ligga, jag
behöver dom inte

Jag behöver inga måsten, jag
behöver lugn och ro

Jag vill känna glädjen, jag vill
skriva mina ord, som blir till
meningar,till texter och till slut
kanske en dikt, som någon läser

Jag vill sticka, strumpor, mössor,
vantar, tröjor till den som vill ha

Jag vill ta min kamera, gå ut i
naturen, ta vackra bilder på
fåglar, på allt det som växer
i det HAN skapat

Så jag behöver inga måsten,
dom har jag lagt i en hög, är
det någon som vill ha dom, så
varsågod

Jag vill känna att jag lever, jag
vill älska och bli älskad för den
jag är

anits 5 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-05 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
" Jag har lagt alla mina måsten i en hög..." Poetiskt och fint skriven text.
2008-11-08

  Bibbi VIP
Kan bara konstatera som "Charlotte" här "Helt rätt"
Applåd till Ditt ställningstagande!
2008-11-07

    Toronto för att jag aldrig varit där.
mycket fint!
2008-11-06

  Rosen VIP
Härligt uppvaknande i sina egna löften och att tas för den man är.
Lev efter allt du nu föresatt dig....
2008-11-06

    sajo
PS En vacker bild.
2008-11-06

    sajo
I och med en kronisk sjukdom så har jag lärt mig släppa alla måsten. Jag måste inte alltid dammsuga på torsdagen om jag inte är pigg. Det kan vänta till en annan dag.

Jag gillar denna text mycket.
2008-11-06

  Elaine.S VIP
"Jag behöver inga måsten, jag
behöver lugn och ro"
Underbara insikter om dig själv...bra!!
2008-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Helt rätt!
Bra gjort!
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP