Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nivet dendär prinsen på den vita hästen, nivet?

Det enda som jag tänker på
är att vila i hans famn.
Jag älskar, älskar honom så
och mitt hjärta slår hans namn.




Fri vers av Månskensflickan
Läst 612 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-06 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månskensflickan