Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min livlina

Du håller mig vid ytan, flytande
Inte riktigt flytande
men åtminstonde inte sjunkande
Men nu har du försvunnit
Har du sjunkit?
Jag behöver min livlina, min livboj
Utan dig sjunker jag
Jag kan snart se botten nu
Om du inte dyker upp snart och räddar mig
Kommer jag nå havets svarta botten
En skymt, ett hej eller din röst
Så är jag uppe iten, flytande
Precis vid vattnets yta
När du är riktigt nära är jag flygande
Långt uppe vid stjärnorna
Och tackar den som fick min dröm att slå in
Du är min dröm
Du är min livlina
Du är min livboj
Jag behöver dig
För jag snuddade just botten




Fri vers av Månskensflickan
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-01 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månskensflickan