Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av: Water-The Sugarcubes


Kärlek

Kärlek
drick mig kärlek
dränk mig kärlek
svälg mig kärlek
svälj mig kärlek, svälj mig hel

kärlek
fånga mig kärlek
tag mig kärlek
svälj mig mig kärlek, svälj mig hel

kärlek
övertag mig kärlek
omringa mig kärlek
svälj mig kärlek, svälj mig nu




Fri vers av Månskensflickan
Läst 650 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-18 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månskensflickan