Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att koppla av en stund, låta tankarna koma och gå, innan det är dags att gå till sängs och försöka sova


TANKAR I NATTEN

En kopp te framför mig

Lyssnar på karlavagnen

Tänker på dig

Längtar tills vi möts igen

Känner lugnet inom mig, efter all
kaos den sista veckan

Mörkret finns där utanför mitt
fönster, gatlyckan lyser upp,
för den som går på vägen

Hör bilarna där dom åker uppe
på stora vägen, dom hörs, och
dom är många, trots att timmen
är sen

Snart är min tekopp tom, då är
det dags för mig, att gå till sängs,
läsa en stund, försöka sova, för
tidigt i morgon, är det min tur,
att tvätta, och tvättiden, den vill
jag inte sova över

anits 6 november 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-06 23:07



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Skön text om en vanlig dag.

Eva
2008-11-08

  Bibbi VIP
Skönt att Du kommit till ro.
2008-11-07

  Elaine.S VIP
Ett behagligt lugn över dina ord...
2008-11-07

  Eaglemountains VIP
Fin beskrivning, av Din vardag, med längtan men också det otrevliga som varit, som kanske fortfarande sitter i, men allt går över ...det kunde ha varit värre ...
2008-11-07

    Maria Malm
Vardagsnära och fint berättat ..lyssnar själv gärna på Karlavagnen..
2008-11-07

  Larz Gustafsson VIP
En mysig stund.
Själv minns jag "Eldorado" med Kjell Alinge de där åttiotalsnätterna...
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP