Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min röst tystnar. Den orkar inte fram just nu.


Tystnad

 

viskleken

blev tystlek

mummel

 

hörs inte längre

vill inte

mer

 

ord når

inte

rätt mål

 

viskleken

tystleken

sscchh




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-06 23:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Detta tillstånd har jag erfarenhet av...så väl beskrivet.
Bokmärke.
2008-11-08

  Gunilla VIP
Ju tystare och subtilare,
desto kraftfullare
och ännu mer
eftersträvansvärt
att noga lyssna!
Kram!
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP