Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dom finns överallt, människorna som struntar i att göra rätt för sig


TRÖTT PÅ ATT STÄDA EFTER ANDRA

Jag vet inte hur du tänker, när du har tvättat
färdigt, lämnar tvättstugan, med golvet fullt
av svarta hundhår

Jag öppnar tvättstugedörren, på golvet ligger
hundhåren som en svart matta, ser du inte själv
hur det ser ut, eller bryr du dig inte, jag tror det
är mest att du struntar i hur det ser ut, när du
lämnar tvättstugan

Jag blir trött, arg och ledsen, när jag alltid ska
börja städa, innan jag kan stoppa in min tvätt
i maskinen, det är alltid efter dig, du med den
svarta hunden

Jag kan heller inte förstå, varför vaktmästare
och hyresvärd, inte vill säga till dig, min granne
och jag har fått tillåtelse, att sätta upp lappar
om städningen, men du bryr dig inte, det ser
alltid lika ut, när jag har tvätt tid efter dig

Jag har försökt att ha min tvätt tid före dig,
men det är inte alltid det går, när du skriver
upp dig efter mig

Jag blir så trött, på att alltid städa efter dig,
det är inte bara jag, vi är många

anits 7 november 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-07 12:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tråkigt att det ska finnas så mycet egoistiska och själviska människor när allt skulle kunna vara så annorlunda.
2008-11-09

    ej medlem längre
Jag känner igen situationen. Tröttsamt att städa efter andra.
2008-11-08

    sajo
Det är som en svart gräsmatta bedrövligt och jag slutar snart tvätta där om detta ska pågå länge till med dessa hundhår.

Kanske du borde sätta upp denna text utanpå dörren så kanske han kan läsa. Jag får jämt lov att använda astmaspray då jag är där nere och han varit där.

Hundförbud i tvättstugan. Nu vet jag hundtull varje gång han tar med sig hundhår och hund i tvättstugan.
2008-11-07

  Elaine.S VIP
Många tvättstugor överlever för att det finns såna som du , som städar efter andra...leta upp en vaktmästare/fastighetsskötare som får ta sig en titt på eländet...
2008-11-07

    Maria Malm
Hunden har inget där att göra..man måste ta mer hänsyn, när man delar tvättstuga med andra.
2008-11-07

  Eaglemountains VIP
Jag förstår Ditt dilemma, hundar ska inte vara i offentliga tvättstugor, för det finns faktiskt folk med astma och allergier
som kan bli väldigt sjuka, ja till och med dö av hundhår.
Jag har hade en svägerska som var så känslig och nära döden flera gånger av hundhår.

SÅ säg till vaktmästaren att ordna upp detta, det är ju Du som har rätt, eller kontakta hyresgästföreningen .....
2008-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Vägra!
2008-11-07

    papillon
Kör han hunden i tvättmaskinen?? :-))
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP