Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målande , levande beskrivning.

Jag beskrev en dikt så målande och levande,

så att det blev en tavla som gick sin väg.




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 478 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-07 11:39



Bookmark and Share


    Hulehulehå
Jättefint! Målande. Inte för att låta klyschig, det är sant!
2008-11-22

  Carola Zettergren
SNYGGT!
2008-11-08

    Issand. VIP
det var duktigt av dig :)
2008-11-07

  iennie
: ) coolt
2008-11-07

    Stormöga
hahaha, denna var helt underbar!
mitt i prick!
2008-11-07

  Måna N. Berger
Ja ibland blir det en tavla! *skrattar* Du är underbar min vän!
2008-11-07

  Bissen
Wow, häftigt! =)
2008-11-07

  glittertindra
målande ord.. :)
2008-11-07

  anits VIP
Ja man skriva så målande och vackert
så det kan ses som tavla
2008-11-07

    sunnanvind
Ibland kan ord verkligen måla!
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin