Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Mellan orden

 

mellan orden

finns det viktiga

står det som talar

sinnenas språk

 

mellanordenspråk

har ingen grammatik

är utan parlör

 

trots det står

det viktiga där

det allra viktigaste

finns mellan orden

 

pärlorna

språksmyckena

hjärtats röst och

kärlekens

 

finns där mellan orden

konsten är att förstå dem

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-07 14:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Poesi som berör på djupet.
2008-11-08

    sunnanvind
mycket sant och en mycket vacker dikt! Applåder!
2008-11-07

  Njord
JA den konsten skulle man vilja kunna mycket bättre.
Vackra rader som berör och får mig att tänka
2008-11-07

  Gunilla VIP
Så vackert!
Mycket vackrare än det mer vanliga
Andemeningen
att förstå det som inte sägs
men ändå sägs.
2008-11-07

  * Ammi *
Åh en sån vacker text! och dessutom mellan raderna en sanning som tål att tänka på.
Jag faller speciellt för raderna:

"pärlorna

språksmyckena

hjärtats röst och

kärlekens"

de glimmar som en en rubin tycker jag
kram vännen!
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP