Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fänkål

-Fänkål!
Han vaknar upp och ögonen stirrar.
-Fänkål!
-Vad säger han?
-Jag vet inte, det låter som \"grxmnk\"
(Varför hör dom inte? alla måste få veta det viktigaste ordet).
-Fänkål!
-Äh! han slutar ju inte.
-Lägg honom ner.
(Vilka är dom och varför talar dom utan röster)?
-Fänkål, fänkål, fän....
-Jag orkar fan inte höra det där gapandet.
-Visst låter det som \"grksmank\"? Släpp munnen.
-Jag vet inte, jag skiter i vilket. Spänn fast honom då så går vi.
(Nej vad gör ni? Släpp mig! Kom tillbaka, ni måste ju höra vad jag har att säga, det är ju viktigt).
-Fänkål. fääääääänkål, fääääänkååååål, fäääään.......

Dörren stängs.

-Han mådde inte riktigt bra du.
-Nä, men undrar vad han sa.

(Ha, ha, jag lurade dom till slut. Det viktigaste ordet är...........palsternacka).




Övriga genrer av Johan Lidberg
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-08-10 07:59



Bookmark and Share


  Almaz
underbart kul! :))
komik är den bästa kryddan..
..till fänkål, förstås! En underbar glädjespridare!!
2005-08-11

  Sanningsägaren VIP
Härligt!
Att börja dagen med att läsa den här, kan nog bara ge gott!
Fick mig att tänka på ett uttryck som jag använt mig av i åratal..
(fråga bara inte varför;))

Livets kryddor:

Anis

Penis

och

F
Ä
N
K
Å
L
!
2005-08-10

    ej medlem längre
Den här fick mig att fnissa till! Förstår precis vad du menar här, hehe...
2005-08-10

  kath
ibalnd känns ens egen upplevelse av livet ... eoner från den omgivningen har ...

log vid läsningen´, för visst är det palsternacka
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Lidberg
Johan Lidberg