Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försiktiga steg i trappan, vill inte möta någon nyfiken


SMYGANDE STEG I TRAPPAN

Jag stänger och låser min dörr,
så försiktigt jag någonsin kan

Barfota smyger jag, nedför
trapporna,vill slippa dörrar
som öppnas, nyfikna frågor

Jag är på väg till tvättstugan,
för att hämta det sista jag
tvättat

Allt har hunnit torka, jag stoppar
tvätten i min tvättsäck, kollar att
det är rent och snyggt efter mig

Öppnar tvättstugedörren, försiktigt
den brukar gnissla,men öppnar jag
långsamt och tyst, hörs det inget

När jag kommer ut i källargången,
hör jag hur någon, som flyttar saker
i ett förråd

Jag smyger lika sakta och försiktigt,
uppför trappan igen, låser upp min
dörr, öppnar och går in

SKÖNT

Jag varken såg eller hörde någon,
som nyfiket kollade mig, var det
någon som gjorde det, smög dom
lika tyst och försiktigt, som jag
gjorde

anits 8 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-08 08:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En andlös spänning Du delar med Dig av.
Du är otrolig i Din berättarkonst...
Applåd!
2008-11-09

    Madeleine Ågren (Maduska)
Fin känsla, spännande, lite rolig, lite sorglig.
2008-11-09

  Maria T
Barfota smyger jag
Det låter kallt
Spännande
2008-11-09

    Maria Malm
Så spännande det blev..ja, ibland vill man vara osedd.
2008-11-09

  Elaine.S VIP
Du är helt otrolig vännen!! du fick just en hämtning av tvätt att bli till en spännande rysare:))
2008-11-08

    Ken Cassel
Jasså det var inte läge
Du kände att du inte ville
Du orkade inte
Du hade inte någon lust att träffa på någon granne
Så kan det vara ibland

Kramar
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP