Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barack Obama

 

grace, närvaro

lyster




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-08 11:07



Bookmark and Share


  Doktor Vinter
JA!

Det är verkligen så!
Jag såg hans tal 9 gånger!
2008-11-10

    Bim
...ja prata om utstrålning,-han är vacker att skåda och "förlovningen"
är som bara förlovningar kan vara,-fint att det blev han!
2008-11-08

  noname_realmind
Ja... Hoppas det fortsätter på samma linje... :))
Ingen lätt uppgift han har...
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth