Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet en gång efter att ha blivit brutalt dumpad


Ut i kylan

Jag gråter för att jag inte längre får hålla dig i min famn
Jag vill bara springa ut i kylan och skrika ut ditt namn


Du stal en sak av mig! Mitt hjärta
Du har det än i dag
Jag saknar att få hålla dig så nära,
att jag kan höra dina andetag




Fri vers av Johnny Joe
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-08 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe