Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Diamantiska stunder

 

plötsligt känns det som

bubbeldricka i kroppen

 

regnpölen blir

en lysande diod

med rosa flamingos

 

jag slutar tänka

blundar

dofterna av regnen

 

är fukten från

urskogen och visst

skiner solen

 

även den kortaste

diamantstund ger energi

så länge jag slipper

 

möta någon som stjäl den

  ~ den tillhör bara mig ~




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-08 16:41



Bookmark and Share


  Ilona _L
Vackert kära Ulla!
2008-11-09

    Scribble
Vilket vackert bild!
Även den kortaste diamantstund
ger energi! bara till dig!
Så fint skrivet! Kram/S
2008-11-09

  Hildegun Relefors
Nu glittrar också min värld, vacker dikt!
2008-11-09

  glittertindra
stunder som bara gnistrar och glimmar och lyser upp tillvaron.. :)
2008-11-09

  Bibbi VIP
Ja, man får be Gud bevara från energitjuvar en sådan här gång.
Bokmärke.
2008-11-08

    Melona
varmt vacker och innerlig livsbejakande poesi
behöver läsa det för att stärka mig från allt grått
fantastisk bild och
så mycket jag tycker om de här raderna:

"dofterna av regnen



är fukten från

urskogen"
2008-11-08

  Gunilla VIP
Sant!
"Är guld värd!"
Kan kanske sparas
till en hel rad.....
2008-11-08

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Det låter de... :)
Härligt...
Mer bubbeldricka åt folket!!!
Suveränt poetat...
applåder
kb
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP