Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, just det, DIG!

  





                                            med
                                             läppar
                                              av

                                      M   E   R   S   M   A   K

                                                          kysser
                                                            jag
                                                             dig






                                                                            




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 683 gånger
Publicerad 2005-08-10 13:55



Bookmark and Share


  Propella
Ljuvligt! *applåderar*
2005-10-07

  karenina VIP
denna var charmig! snyggt uppställd härlig liten kortis som jag blir glad av!!
2005-09-09

  Hans w-art Westlund VIP
man kan ju alltid hoppas att motparten tycker det :) bra knåpat.
2005-08-22

  Marita Walldén
Man känner sig träffad, hajar till, men vet ändå att det ej är om mig..
2005-08-19

  Anna H
Mersmak var ordet :) Härligt, så ska en kyss vara!
2005-08-14

  Amy (F)
YeaaH! :D
2005-08-12

  swimsus@gmail.com
fiiiiiiiiiiiiiiiint!!!!!!!!!!!!! Mersmak ja ja jaaaa!!!
2005-08-11

  Markattan
Sött, snyggt och uppfriskande!
2005-08-11

  Manal
underbart sött.
2005-08-10

  Sanningsägaren VIP
Dina dikter ger också mersmak! :)
2005-08-10

    Teddy
..Snyggt!..
2005-08-10

    Teddy
..Mmm..va gott....
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP