Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stupa framfota


OSS EMELLAN

När du inte ser din framfot
Kan du då gå tätt invid vägen?

När du inte ser dina framsteg
hur kan du då se min?

När du inte är till för att lära dig själv
Hur vill du då bli upplärd av en annan?


Jag vet att du älskar dig själv mer än någon annan
Någon annan älskar du mer än dig själv

hur vill du ha det ?
Din obeslutsamhet gör mig osäker

 

MEN


Ditt örhänge skiner i guldfiskens mässing skimmer
När ett blir två
låter dig gå mellan mina pianofingrar
våra liv är utspelade sägen
när vi ägnar oss åt skap-ande
ljudlöst älskar Jag vardagen
tillsammans med dig



 




Övriga genrer av bögpoesi
Läst 304 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-10 15:41



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Att försöka leda en "blind" är en svårighet..men att bryta barriären mellan en själv till en annan, är nog ännu svårare..
men obeslutsamhet kanske i botten är rädslan inför "språnget"
bra skrivet!
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi