Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris från 9/11-2007


När allt faller på plats

 

  

  

Idag tillåter jag mig
att leva och välkomnar
dig i mitt liv

så får jag vara i min kraft
rakt upp och ned
varken mer eller mindre

och det blir ganska mycket
så som en människa är

och du får stå där
i din blyghet eller förslagenhet
så som du är just nu

varken mer eller mindre




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 144 gånger
Publicerad 2008-11-09 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth