Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dimman gör att jag inte ser ut,allt är bara grått, grått


DIMMAN

Dimma så tät

utanför mitt fönster

som mjölk, ligger den där

kanske kan jag skära en bit

ta mig ut

gå till församlingshemmet

för att där äta kyrklunch


anits 9 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-09 10:25



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja ibland får man ta till hårda metoder för at tta sig igenom dimman.
Väl beskrivet och diktat
2008-11-09

  Eaglemountains VIP
det var en tjock dimma, hittade DU fram till slut?
2008-11-09

  Bibbi VIP
En underskön beskrivning på situationen.
Applåd!
2008-11-09

  Elaine.S VIP
"kanske kan jag skära en bit

ta mig ut"

bra beskrivet hur nära
dimman kan kännas....
2008-11-09

    Madeleine Ågren (Maduska)
Kyrklunch! Låter vackert. Smakar en bit av salighet och himmel?
Kram (min dator är trasig, lånar en minut).
2008-11-09

  Maria T
Så fint att du kan gå till församlingshemmet
och äta kyrklunch
2008-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Trist med den där dumma dimman.
2008-11-09

    Ken Cassel
Vilken fin kommentar du fick av thyra


Kram på dig
2008-11-09

  thyra
Försök, men ta reflexer på :) Här skiner solen nu, den kommer nog snart till dig också!
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP