Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farsdagshyllning




Hej Pappa

Hej min lille far!

Jag är så glad att du finns kvar

Så att jag kan se hur jag ser ut

när mitt liv kommer mot sitt slut

Så att jag får var barn en stund

som när vi byggde kojor i vår lund

Så att du och jag med glädje dåtiden kan minnas

Sorgligt tänka att du en dag inte längre ska finnas

Så hej min gamla far!

Är glad att du finns kvar

 

 




Övriga genrer av Njord
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-09 13:18



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
En fin hyllning som säkert alla lite till åren komna pappor skulle bli glada över.
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER