Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

botten upp?


Världen synes annorlunda
från botten av en grav
än från toppen av en klippa

Ibland måste nog saker
och ting ses på utifrån
andra perspektiv

avstånd skapar distans
distans skapar översikt
som skapar klarsynthet

fast ibland krävs flera nivåer
för att se sanningen bakom

kanske just flexibilitet
och variation då
är nyckelord

är det detta som kallas
för...botten upp?

hehehe




Fri vers av Regular
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-09 17:33



Bookmark and Share


  Blåbäret
kluring där...:) gillas!
2008-11-09

  Yrre VIP
:) Kul!
2008-11-09

  J A Nicander
Skruvat och fyndigt min vän! :-)
2008-11-09

    ej medlem längre
Snyggt!
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular