Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-iiinte aaallls ironisk ;-) -


Obama-rama

Svart man i vitt hus
på tiden, sa någon

Inte har de föregående
varit allt för ljusa heller
,sa en annan

Bryr mig, sa jag

tror denna kommer betyda
lika lite för just mitt liv
som alla de andra övriga

föresten är jag för dåligt insatt
i amerikansk politik för att kunna
dra några slutsatser
men å andra sidan
det är ju majoriteten amerikaner också

En sak stod mig dock klart
är människor runt omkring honom
lika duktiga på att styra landet
som att leda marknadsförings-
kampanjer går nog U.S.A
en ljusare framtid till mötes

Efter att alla gentjänster betalats
tillbaka då ...förstås


Själv hade jag hoppats på en helt ny
kandidat

efter alla märkliga presidenter, skådespelare
och dissidenter väntar jag med spänning


...på den första animerade presidenten...








Fri vers av Regular
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-09 18:01



Bookmark and Share


  Regular
YES!!
Mr Simpson for president...I VOTE!!! :-D
2008-11-11

  lyckeli
..he´s gonna be the next...the animation...
2008-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Det spelar ingen roll vilket av de där svinen som sitter vid makten.
De är fulla av skit allesammans. Korrumperade precis som alla politiker.
USA är en skamfläck.
2008-11-09

  stella
Han kommer nog snart... ;)
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular