Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mountain

Can we climb this mountain
I'm on my knees looking for the answer
It's higher now than ever before
Close your beautiful eyes, Clear your heart
Wave,Wish me well
I know I can make it if we take it slow
Just watch it go


© angelika jönsson
2008




Fri vers av angeliika_
Läst 317 gånger
Publicerad 2008-11-09 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angeliika_