Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be my friend

Help, I have done it again
I have been here many times before
Hurt myself again, today
The worst part is theres no-one else to blame
Ousch I have lost myself again.
Be my friend, hold my hand
Wrap me up, Unfold me, Warm me up
I am small and needy

© angelika jönsson
2008




Fri vers av angeliika_
Läst 385 gånger
Publicerad 2008-11-11 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angeliika_