Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- och som vanligt vill diktarjaget ursäkta sig inför alla våra heroiska parkeringsvakter som bara sköter sitt jobb och vill påpeka att texten inte alls syftar till att göra löje av dessa -


skämda skämt

skämt i öronen
hos ett brustet hjärta
är som en spark på tasken

rätt sak på fel ställe
eller
fel sak på rätt ställe

Först vaknar man liksom
upp ifrån sitt dagdrömmeri
ett slag
i förväntan på att något
trevligt kanske är på gång
men sedan när njurarna kolliderar
med levern i x-2000 fart
och drar ihop sig som ansiktet
på en parkeringsvakt
när man precis i tid hinner
fram för att lägg i mer pengar
inser man hur lurad man är

inge kul alls




Fri vers av Regular
Läst 303 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-10 00:56



Bookmark and Share


  Della K
Asch...

Inge skoj känsla lls. :/
2008-11-10

  lyckeli
...det ska va gött o leva, annars kan det kvitta ; )....
2008-11-10

    ej medlem längre
Känner du dig lurad? Ja inte är det kul inte...
2008-11-10

  Hanni
men texten va kul att läsa minsann!!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular