Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är okomplicerat

Man säger av vana att livet är en komplicerad konst.
Men när man väl tänker efter,
så är det inte värre än samma problem nästan var gång det kärvar.
Och man löser dem också på samma sätt.
Man litar på att man vet vad som är bäst för en själv.

Vi väljer vår egen väg i livet,
och därmed väljer man också hur svårt man vill ha det.




Övriga genrer av Arnella
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-08-10 21:02



Bookmark and Share


    pseudopoet
Så sant. så sant
2005-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Arnella
Arnella