Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om jag kunde ville jag vara nära dig varje dag, men jag vet att än fungerar det inte


LÄNGTAN TILL DIG

Jag längtar till dig, mitt hjärta
är fyllt av sådan kärlek till dig

När jag blundar, kan jag se ditt
ansikte, dina snälla, varma blå
ögon, se på mig

Det får mitt hjärta, att längta
ännu mera, få krypa in i din famn,
höra orden, som gör mig så glad,
och så lycklig

Jag älskar dig

anits 10 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-10 12:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lycklig den som orden tillägnas.
Applåd!
2008-11-11

  Annette Andersson
Din dikt förmedlar äkta varm villkorslös kärlek! Jag vet att din vän hör den!
2008-11-10

  Sofie Viktoria
Fint skrivet om en varm längtan.
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP