Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland kan det vara svärt att nå varandra, då är det skrivna ordet, fantastiskt


ETT BREV

När jag inte har möjlighet

När jag inte har förmågan

När jag inte kan ringa

När vi inte är nära

Så tar jag papper och penna

Skriver orden jag vill säga

Lägger papperet med i orden

I ett kuvert

Skriver din adress

Sätter på ett frimärke

Går till den gula brevlädan

Och hoppas

Att du nästa dag

Ska ha brevet i din hand

Öppna det

Läsa

Orden jag vill säga

Jag älskar dig

anits 10 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-10 18:48



Bookmark and Share


  Maria T
Ett handskriver kärleksbrev,
fantastiskt
2008-12-14

  Bibbi VIP
Helt underbara ord.
2008-11-11

  Elaine.S VIP
Riktiga brev...med så fint innehåll, det är värt mycket det..
2008-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Det finns fortfarande möjlighet att kommunicera på det sättet och det tycker jag är fint.
Hade själv massor med brevvänner förr, i många olika länder.
2008-11-10

    sajo
Postman postman don´t wait
this young man kan not wait
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP