Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har en inre bok, där samlar jag mina tankar, som går till dig


JAG SER DIG

I varje ögonblick, går mina tankar
till dig

Mina tankar samlar jag, lägger dom
i en vacker bok i mitt inre

När jag jag längtar till dig, behöver
jag bara öppna mina sinnen, och
där finns du

Jag älskar dig så, längtar tills vi möts
igen

Öppnar min inre bok, just nu i denna
stund, berättar för dig hur lycklig jag
är, tackar HONOM som jag vet, förde
oss samman

anits 11 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-11 13:09



Bookmark and Share


  Maria T
Din lycka strålar om dikten
2008-11-12

  Eaglemountains VIP
En väldigt vacker kärleksförklaring .....
2008-11-11

  Elaine.S VIP
Så fint och kärleksfullt nedpräntat, helt underbart vackert..
2008-11-11

    sajo
En underbar bok låter det som och bara skriven av dig. Din alldeles egna. Du är helt fenomenal på att skriva texter och fina bilder har du till. Applåder i massor.
2008-11-11

  Bibbi VIP
Underbara tillstånd.
2008-11-11

  Larz Gustafsson VIP
"Every day I write the book", som Elvis Costello sjöng.
2008-11-11

  Rosen VIP
Mmm..en sån härlig bok att läsa för dig.
att "skriva" den för motparten att få läsa låter ljuvligt.
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP