Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske en dag jag kan, stå upp läsa mina egna dikter


JAG BÖRJAR TRO PÅ MIG SJÄLV

Jag börjar tro på mig själv, lita på
mig själv

Nu börjar jag tro, att jag kan,
kan sätta ord på mina tankar
och känslor

Skriva ner dom, så andra kan läsa,
jag måste skriva, om sådant som
händer runt omkring mig, mina tankar,
mina känslor

När jag skriver, så är det jag som
skriver, att hitta på tankar, saker,
och känslor, att skriva och berätta
om, det kan inte jag, för då är det
inte jag som skriver

Jag är så glad, för den respons jag
fått, av er mina skrivarvänner, och
alla ni andra, som skriver och läser,
här på poeter. se

Mitt självförtroende och min självkänsla,
börjar sakta komma, så en dag, kanske
jagkan och törs, stå upp, läsa mina egna
dikter, det är en av många drömmar, som
finns hos mig

anits 11 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-11 18:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det kommer att hända. Det är jag helt övertygad om.
En stark önskan når alltid sitt mål står det t.o.m. i bibeln.
Applåd!
2008-11-16

  Maria T
Du kommeratt klara det
Din publik kommer att tycka om det du läser
2008-11-12

    Maria Malm
Du kommer att göra det. Absolut.
2008-11-12

    sajo
En dag står du på scenen och läser. Låt det ta den tid det tar skynda långsamt det kommer. Ju mer jag skriver känns det inte farligt att stå inför en grupp och prata vilket jag gjorde idag inför 25 stycken.

En mycket bra text. Applåder.
2008-11-11

  Elaine.S VIP
Önskar så att din dröm blir till verklighet, låt det mogna
så bär det frukt till slut...
2008-11-11

  Eaglemountains VIP
DU kommer att klara av allt det Du sätter som mål, det kan jag utläsa i Dina rader, som Du tidigare skrivit, och som Du skriver nu.....Dina drömmar kommer att uppfyllas, sanna mina ord .....
2008-11-11

  Larz Gustafsson VIP
Way to go, girl!
Heja!
En dag står du på scenen!
Scenbuddhism.
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP