Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citat:

"Jag begär ingenting men jag vill ha allt"

/Ingrid Bergman




STANNA!

Där går du
Vart är du på väg?
Stanna
Stanna hos mig
Om inte, får jag
följa dig på vägen

Jag lovar att inte synas
Bara jag får vara med
Jag ska ändra på mig
Bara jag får vara med
Om blott för en liten stund

Jag lovar att inte finnas till
Du får utnyttja mig hur mycket du vill
Bara jag inte blir lämnad utanför




Fri vers av Johnny Joe
Läst 555 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-11 19:00



Bookmark and Share


    Silver_fall
Den här dikten är väldigt bra skriven.

Ibland är kärlek svårt. men man ska inte ändra på den man är bara för att göra andra glada.
2009-03-07

  Svartsilver
Ruskigt bra
2008-11-12

  VampyrÄngel
igenkännandet är stort.
måste bokmärkas, du tog tanken ur mitt huvud och skrev ner det jag inte kunnat.

wow.
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe