Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samma tema som Frostglitter.


Öppna ögonen

Det är först när du öppnar dina ögon
ÖPPNAR dina ögon
som du kan börja SE

men visst kan det vara skönare att
blunda
det är lättare att gå med halvslutna ögon
beredd på att stänga igen
då det blir för JOBBIGT att titta


när ska du börja LEVA?




Fri vers av Malin Hy
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-11 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Hy
Malin Hy