Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11/11 - 08 Detta är också en gammal dikt som jag skrivit om lite och översatt till svenska.


En ny dag

Vinden smeker löven
Träden viskar en stillsam sång

Ljusen tynas bort
Mörkret tar över
Döden kommer krypande
Det ligger som en mörk skugga över skogen
Smärtan är här
Förtvivlan är här


Men solen kommer tillbaka
Skogen ljusnar
Träden får liv igen
Löven får färg igen
Liv
En ny dag gryr




Fri vers av Hannes Johnsson
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-11 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannes Johnsson
Hannes Johnsson