Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18/11 - 08


Dödens vägg

det hänger ett foto på väggen
inget vet vad det är för vägg
men fotot är känt sedan länge
det är en bild på döden
som spelar fiol




Fri vers av Hannes Johnsson
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-20 18:30



Bookmark and Share


    sårosa
men hej hannes det är ju du ... haha


/anna
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Hannes Johnsson
Hannes Johnsson