Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18/11 - 08


Snö

skimrande snö
på marken
det lyser vitt
mot mitt ansikte

det är kallt
kylan går som
en rysning genom kroppen


himlen är klarblå
solen skiner
och jag lägger mig ner
i snön




Fri vers av Hannes Johnsson
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-20 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannes Johnsson
Hannes Johnsson