Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18/11 - 08


Känslan

jag fryser
det är kallt ute
försöker hålla om mig själv

nästan alla löven ligger på marken
tiden är inne
för hösten, att bli vinter
jag andas in den friska luften

jag är lycklig


jag har fångat in den där...
känslan




Fri vers av Hannes Johnsson
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-20 18:28



Bookmark and Share


  Hannes Johnsson
tack så hemsk mycket ;))
2008-11-21

  ulli
gud va fint, va undebart det var läsa det här. du förmedlar det bästa i livet, känslan att tycka om sig själv och ta hand om sig själv.
skitsnyggt!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Hannes Johnsson
Hannes Johnsson